HiFiMatters

Cube Audio Nenuphar Monitor

Cube Audio Nenuphar Monitor Luidspreker

Maak kennis met de Cube Audio Nenuphar Monitor – een bewijs van nauwkeurige engineering en sonische helderheid. Verrijk je luisterervaring met een luidspreker die technische precisie en artistieke elegantie naadloos combineert. De Cube Audio Nenuphar Monitor belichaamt onze onwankelbare toewijding aan het leveren van eersteklas audiokwaliteit.

Met een impedantie van 8 Ohm zorgt deze luidspreker voor een naadloze integratie in je audioplaatje. Met een maximaal vermogen van 40 W garandeert het een balans tussen helderheid en kracht in geluidsweergave. Duik in de subtiele details met een indrukwekkende efficiƫntie van 91 dB, waardoor je muziek tot leven komt met uitzonderlijke precisie.

De Cube Audio Nenuphar Monitor biedt een frequentierespons van 38 Hz tot 18 kHz (met slechts een variatie van 6 dB), wat zorgt voor een nauwkeurige en meeslepende luisterervaring. Met compacte afmetingen van 30 x 45 x 60 cm is hij aanpasbaar aan verschillende opstellingen, terwijl een gewicht van 25 kg stabiliteit en robuustheid garandeert.

Met nauwgezette aandacht vervaardigd, combineert de Nenuphar Monitor naadloos audiotechniek met esthetische aantrekkingskracht. Het is meer dan zomaar een luidspreker; het belichaamt toewijding aan uitmuntende audio. Verrijk je geluidslandschap en dompel jezelf onder in de wereld van de Cube Audio Nenuphar Monitor, waar sonische precisie harmonieert met artistieke verfijning.

Cube Audio Nenuphar Monitor Luidspreker

Specificaties

  • Impedantie: 8 Ohm
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • EfficiĆ«ntie: 91 dB
  • Frequentierespons: 38 Hz – 18 kHz (6 dB)*
  • Afmetingen: 30 x 45 x 60 cm
  • Gewicht: 25 kg