HiFiMatters

Cube Audio Nenuphar Mini

Cube Audio Nenuphar Mini​

Maak kennis met de Cube Audio Nenuphar Mini – een meesterwerk van compacte audiokwaliteit. Verrijk je sonische reis met een luidspreker die zijn formaat trotseert en indrukwekkende geluidskwaliteit en helderheid levert. De Cube Audio Nenuphar Mini getuigt van onze toewijding om de grenzen van audiotechnologie te verleggen.

Met een impedantie van 8 Ohm legt deze luidspreker een naadloze verbinding binnen je audio-opstelling. Ondanks zijn compacte afmetingen van 25 x 40 x 94 cm, heeft hij een maximaal vermogen van 40 W, wat zorgt voor een gebalanceerde combinatie van kracht en precisie in geluidsprojectie. Laat je onderdompelen in de muziek met een opmerkelijke efficiëntie van 91 dB, zodat je elk muzikaal nuance kunt ervaren.

De frequentierespons van de Cube Audio Nenuphar Mini strekt zich uit van 35 Hz tot 18 kHz (met een afwijking van 6 dB), wat een nauwkeurige en boeiende audioweergave belooft. Met een gewicht van 32 kg bewijst deze luidspreker dat kleine omvang inderdaad een aanzienlijke impact kan hebben.

Met nauwgezette aandacht voor detail vervaardigd, harmoniseert de Nenuphar Mini naadloos audiotechniek met esthetische aantrekkingskracht. Het is niet alleen een luidspreker; het is een compact krachtpatser die een meeslepende auditieve ervaring biedt. Verrijk je audiorealm met de Cube Audio Nenuphar Mini, waar formaat samensmelt met sonische kracht.

Cube Audio Nenuphar Mini​

Specificaties

  • Impedantie: 8 Ohm
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • Efficiëntie: 91 dB
  • Frequentierespons: 35 Hz – 18 kHz (6 dB)*
  • Afmetingen: 25 x 40 x 94 cm
  • Gewicht: 32 kg