HiFiMatters

Cube Audio Nenuphar Mini Monitor

Cube Audio Nenuphar Mini Monitor

Maak kennis met de Cube Audio Nenuphar Mini Monitor: Waar Kunst en Acoustiek Samenkomen

Ervaar geluid in zijn puurste vorm met de Cube Audio Nenuphar Mini Monitor. Vervaardigd met een mix van artistieke elegantie en uitzonderlijke akoestische techniek, herdefinieert deze compacte parel je audiobeleving.

Dompel jezelf onder in de symfonie van details, want de Nenuphar Mini Monitor heeft een impedantie van 8 Ohm, wat naadloze compatibiliteit met verschillende opstellingen verzekert. Met een maximaal vermogen van 40 W komt je audio moeiteloos tot leven met ongeëvenaarde helderheid en precisie.

Aanschouw elke nuance in je muziek, aangezien de Nenuphar Mini Monitor een verbluffende efficiëntie van 91 dB presenteert, waardoor zelfs de subtielste tonen met onberispelijke nauwkeurigheid worden overgebracht. De doordacht ontworpen frequentierespons, variërend van 41 Hz tot 18 kHz met een lichte variatie van 6 dB, garandeert een gebalanceerd klanklandschap dat de essentie van elke compositie vastlegt.

Vervaardigd tot in de perfectie, staat de Nenuphar Mini Monitor symbool voor elegantie en innovatie. Met slanke afmetingen van 25 x 36 x 60 cm en een gewicht van 20 kg past deze naadloos in elke omgeving, zodat je je ruimte kunt vormgeven zonder concessies te doen.

Verhef je auditieve reis naar ongekende hoogten met de Cube Audio Nenuphar Mini Monitor. Herontdek je favoriete melodieën, ontrafel nieuwe lagen in je muziek en laat de essentie van geluid je perceptie herdefiniëren.

Cube Audio Nenuphar Mini Monitor

Specificaties

  • Impedantie: 8 Ohm
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • Efficiëntie: 91 dB
  • Frequentierespons: 41 Hz – 18 kHz (6 dB)*
  • Afmetingen: 25 x 36 x 60 cm
  • Gewicht: 20 kg