HiFiMatters

Cube Audio Nenuphar Mini BASiS

Cube Audio Nenuphar Mini BASiS

Maak kennis met de Cube Audio Nenuphar Mini BASiS: Til je Bass Beleving naar een Hoger Niveau

Ontdek een nieuwe dimensie van basprecisie en diepte met de Cube Audio Nenuphar Mini BASiS. Met uiterste zorg ontworpen om de weergave van lage frequenties opnieuw vorm te geven, transformeert deze compacte krachtpatser je audio-ervaringen.

Uitgerust met een 10″ bas driver, garandeert de Nenuphar Mini BASiS een diepgaand sonisch fundament dat resoneert met je ziel. Zijn actieve, afgesloten kastunit wordt aangedreven door een 200W Klasse D-versterker, en levert een autoritieve maar genuanceerde basrespons die elke subtiele dreun en krachtige noot vastlegt.

Ervaar het volledige spectrum van audiobeleving, aangezien de Nenuphar Mini BASiS een frequentierespons heeft die varieert van 22 Hz tot 18 kHz met een zachte variatie van 6 dB. Dit dynamische bereik garandeert een naadloze overgang van de laagste tonen naar de heldere hoge tonen, en zorgt ervoor dat geen enkel sonisch detail onopgemerkt blijft.

Vervaardigd met precisie en passie, staat de Nenuphar Mini BASiS symbool voor akoestische excellentie. Zijn strakke ontwerp en compacte afmetingen integreren naadloos in elke ruimte, en bieden een harmonieuze combinatie van esthetiek en prestaties.

Til je luisterervaring naar ongekende diepten met de Cube Audio Nenuphar Mini BASiS. Voel de muziek resoneren met je kern en verhoog je waardering voor de kunst van het geluid.

Cube Audio Nenuphar Mini BASiS

Specificaties

Volledig bereik luidspreker

  • 8″ fullrange driver
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • Efficiëntie: 92 dB

 

SUB 10

  • 10″ bas driver
  • Actieve, afgesloten kastunit
  • Versterkervermogen: 200W Klasse D
  • Frequentierespons: 22 Hz – 18 kHz (6 dB)*​