HiFiMatters

Cube Audio Nenuphar BASiS

Cube Audio Nenuphar BASiS

Maak kennis met de Cube Audio Nenuphar BASiS – een belichaming van krachtige en nauwkeurige audioweergave. Verrijk je geluidsbeleving met een luidspreker die meesterlijk kracht en precisie combineert. De Cube Audio Nenuphar BASiS getuigt van onze toewijding om audiokwaliteit van topniveau te leveren.

Uitgerust met een 10″ fullrange driver, garandeert deze luidspreker een meeslepende geluidsreis. Met een maximaal vermogen van 40 W vindt hij een balans tussen kracht en helderheid in geluidsprojectie. Laat je onderdompelen in de subtiele details met een indrukwekkende efficiëntie van 92 dB, waardoor elk nuance van je muziek wordt onthuld.

Aan de andere kant verbetert het SUB 12-component de lage frequenties met een 12″ bas driver. Gehuisvest in een actieve, afgesloten kasteenheid, gedijt het op een versterkervermogen van 200W AB-klasse. Deze combinatie zorgt voor een basrespons die zowel diep als helder is, waardoor je geluidsbeleving naar nieuwe diepten wordt gebracht.

Met precisie vervaardigd, combineert de Nenuphar BASiS kracht naadloos met precisie. Het is niet alleen een luidspreker; het is een meeslepende audioreis. Verhef je geluidslandschap en omarm de Cube Audio Nenuphar BASiS, waar kracht en precisie samenkomen voor een ongeëvenaarde audiobeleving.

Cube Audio Nenuphar BASiS

Specificaties

Fullrange luidspreker

  • 10″ fullrange driver
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • Efficiëntie: 92 dB


SUB 12

  • 12″ bas driver
  • Actieve, afgesloten kasteenheid
  • Versterkervermogen: 200W AB-klasse