HiFiMatters

Cube Audio Jazzon

Cube Audio Jazzon Luidspreker

Maak kennis met de Cube Audio Jazzon – het hoogtepunt van audiotechnologie dat je luisterervaring opnieuw definieert. Laat je onderdompelen in een wereld van geluid waar precisie samensmelt met artistieke vormgeving. De Cube Audio Jazzon belichaamt onze toewijding om de grenzen van audiokwaliteit te verleggen.

Met een impedantie van 10 Ohm levert deze luidspreker een dynamisch bereik dat elk detail van je muziek weet te vangen. Met een maximaal vermogen van 40 W zorgt deze luidspreker voor een ongeëvenaarde helderheid en kracht in je audio. Beleef het volledige klankspectrum met een efficiëntie van 90 dB, waardoor elk detail van je favoriete nummers tot leven komt.

De Cube Audio Jazzon heeft een frequentierespons tussen 35 Hz en 18 kHz (met slechts een afwijking van 6 dB), wat zorgt voor een gebalanceerde en meeslepende luisterervaring. Met perfecte afmetingen van 30 x 40 x 94 cm past hij in elke ruimte en maakt hij een gedurfd statement.

Met een gewicht van 35 kg staat de Jazzon symbool voor stevige constructie en betrouwbaarheid. Het is niet zomaar een luidspreker; het is een kunstwerk dat esthetiek harmonieus verbindt met audiotechnologie. Til je muzikale reis naar een hoger niveau met de Cube Audio Jazzon en ervaar muziek zoals het bedoeld is om gehoord te worden.

Cube Audio Jazzon Luidspreker

Specificaties

  • Impedantie: 10 Ohm
  • Maximaal vermogen: 40 W
  • Efficiëntie: 90 dB
  • Frequentierespons: 35 Hz – 18 kHz (6 dB)*
  • Afmetingen: 30 x 40 x 94 cm
  • Gewicht: 35 kg